ΝΤΑΦΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Image
Image

ΑΡΜΟΝΙΟ

Το αρμόνιο μοιάζει εξωτερικά με το πιάνο αλλά είναι λίγο μικρότερο, με πλαστικά πλήκτρα και μεγάλη ποικιλία ήχων και ρυθμών.

Περισσότερα...

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΠΑΣΟ

Το ηλεκτρικό μπάσο έχει 4 χορδές και ο ήχος του είναι πιο βαρύς από την κιθάρα. Συνήθως παίζεται με τα δύο δάχτυλα, δείχτη και μέσο, αλλά και με πένα. Μαζί με τα ντραμς αποτελεί τη ρυθμική βάση σ’ ένα συγκρότημα. Η κατάλληλη ηλικία μάθησης είναι πάνω από 10 ετών.

Περισσότερα...

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ

Η ηλεκτρική κιθάρα έχει έξι μεταλλικές χορδές και ηλεκτρομαγνήτες για την παραγωγή του ήχου της. Κατασκευάστηκε στα τέλη του 1940 και έλαβε θέση σε όλα τα μοντέρνα είδη μουσικής jazz, blues, rock και metal. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν από 10 ετών και πάνω.

Περισσότερα...

ΝΤΡΑΜΣ

Τα ντραμς είναι ένα σετ από τύμπανα, πιατίνια και άλλα κρουστά όργανα, διαταγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να παιχτούν από τον ντράμερ, χρησιμοποιώντας τις μπακέτες για την παραγωγή του ήχου. Τα ντραμς χρησιμοπιούνται σε όλα τα είδη της μουσικής. Η κατάλληλη ηλικία είναι 12 χρονών και πάνω.

Περισσότερα...

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ

Η ακουστική κιθάρα έχει 6 μεταλλικές χορδές, είναι λίγο μεγαλύτερη από την κλασσική και η παραγωγή του ήχου γίνεται με τα δάχτυλα ή με την πένα. Το ρεπερτόριο που διδάσκεται, αφορά όλα τα είδη της μουσικής (λαϊκή, παραδοσιακή και μοντέρνα). Η ηλικία μάθησης είναι 10 χρονών και πάνω.

Περισσότερα...

tv-mathitestv-kathigites