ΝΤΑΦΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Image
Image

ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

P1070687

Ο Κωνσταντίνος Βαμβουκάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982.

Ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική σε ηλικία 5 ετών. Η πρώτη επαφή με τον κόσμο της μουσικής διαδραματίστηκε μέσω του αρμονίου λαμβάνοντας ως εκ τούτου το πρώτο του πτυχιό στο δίσκαλο εκκλησιαστικό οργάνο με ποδοπληκτρα, βαθμό άριστα παμψηφεί.

Συνέχισε τις μουσικές του σπουδές στο πιάνο,την αρμονία, τη μουσική δωματίου και τις ανώτερες θεωρητικές σπουδές λαμβάνοντας τα αντίστοιχα πτυχία με βαθμό άριστα παμψηφεί. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διασήμων σολίστ πιάνου, όπως PeterNagi, RitaWagner κ.α. καθώς επίσης και σεμινάρια μοντέρνου-ροκ και jazz πιάνου.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην ανάπτυξη της πιανιστικής τέχνης κατακτώντας μία σειρά από θέματα όπως:τεχνική και σκέψη ως μέσο στη μουσική δημιουργία,σωστή ανάγνωση της παρτιτούρας με επίτευξη προσωπικής ερμηνίας, κριτική ακρόαση κατά την διάρκεια της μελέτης.

Παράλληλα παρακολούθησε πολυάριθμα σεμινάρια μουσικοκινητικής προσχολικής αγωγής.Εχει πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε σκηνές της πόλης,σε συναυλιακούς χώρους, πολιτιστικά κέντρα και με μαθητές του.

Από το 2005, διδάσκει πιάνο και αρμόνιο σε άτομα διαφόρων ηλικιών, ποικίλων μουσικών ενδιαφερόντων και υποβάθρου δίνοντας έμφαση στην καλλιέργεια της προσωπικής σχέσης καθηγητή-μαθητή, στην δημιουργία και στην έκβαση της προσωπικής έκφρασης με βάση την γνώση.

tv-mathitestv-kathigites